Financiele Commissie
Dit is de pagina van de financiële commissie

Vele sponsoren, begunstigers en vrienden dragen Jeugd Aktief al jaren een warm hart toe. En daarmee zijn we ontzettend blij. Zonder hun steun is het onmogelijk om de doelstellingen van onze stichting te realiseren en om jaarlijks zo’n 1000 basisschoolleerlingen uit Vught en Cromvoirt een mooie week te bezorgen.

We willen deze jeugdweek graag betaalbaar houden, ook voor minder draagkrachtige ouders en met subsidie alleen redden we dat niet. Naast de persoonlijke inzet van maar liefst zo’n 700 vrijwilligers zijn we afhankelijk van de goedheid van derden.

Voor de deelnemers proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden zodat er geen financiële drempel ontstaat voor de ouders/ verzorgers van deze kinderen. Daarbij is de subsidie van de gemeente Vught noodzakelijk om de kwaliteit van onze huidige activiteiten te continueren.

De mogelijkheden die onze sponsoren, begunstigers en vrienden ons bieden stemmen we af op de wensen vanuit Jeugd Aktief.

Draag jij Jeugd Aktief ook een warm hart toe en wil je ons steunen, neem dan gerust contact op met ons. Er zijn verschillende mogelijkheden of misschien heb je zelf een idee. Wij doen daar graag wat voor terug.

Denk bijvoorbeeld aan een advertentie in het online programmaboekje of een banner op het Jeugd Aktief terrein. Vanaf € 35,00 bieden wij al ruimte voor een A6 advertentie. Daarnaast plaatsen we het bedrijfslogo op de programmaposter voor de kinderen en op onze sponsorenpagina.

Voor uw betalingen of misschien een spontane donatie kunt u het volgende rekeningnummer gebruiken: IBAN NL17 RABO 0155486772.

Namens de financiële commissie alvast hartelijk bedankt.

De financiële commissie

Paul, Marian, Lili, Jolanda, Petra, Frank, Imka & Suzanne.